Både på Skolelandbruget og på Hjortøgaard er der åbent for besøg af institutioner og skoler på alle skoledage - enten på egen hånd eller til bookede formidlingsforløb. Et booket forløb varer typisk fra to til fire timer.

Det er nødvendigt, at børn og voksne er iført praktisk tøj tilpasset vejret, når de kommer ud på besøg. Det er muligt at spise medbragte madpakker under besøget; på Skolelandbruget i bålhytten eller ved bord- og bænkesættene rundt omkring på området - på Hjortøgaard i shelteret 'Vingen', i bålhytten eller på bænkene ved 'Tingstedet'.

Institutioner og skoler i Furesø Kommune kan gratis deltage i formidlingsforløb. For institutioner og skoler fra andre kommuner koster et forløb 500 kr. i timen, og varigheden er min. 2 timer.

Det er nemt at komme til og fra Skolelandbruget. Blandt andet kører Bus 334 mellem Farum station og Birkerød station med stop meget tæt på Skolelandbruget (busstop 'Ellegård').
Hjortøgaard kommer man nemmest til på cykel: Drej til venstre ad Lejrvej ved rundkørslen i Kirke Værløse. Kør 500 m ad Lejrvej, derefter til venstre 1 km ad Sandet.

Ring gerne for nærmere info.

Kontakt

Skolelandbruget

Stavnsholtvej 171
3520 Farum
7235 8200 (8-15:30)
Booking: skolelandbruget@furesoe.dk

Øvrige henvendelser: jsk1@furesoe.dk

Åbningstider

Mandag til fredag 8-15:30

Lukket i skoleferier og på helligdage

 

Del: