Topbillede Skolelandbruget

Praktiske oplysninger

Skoler og institutioner, som ønsker et formidlingsforløb, bedes booke tid til et besøg.

Både på Skolelandbruget og på Hjortøgård er der åbent for besøg af institutioner og skoler på alle skoledage - enten på egen hånd eller til bookede formidlingsforløb. Et booket forløb varer typisk fra to til fire timer.

Det er nødvendigt, at børn og voksne er iført praktisk tøj tilpasset vejret, når de kommer ud på besøg. Det er muligt at spise medbragte madpakker under besøget; på Skolelandbruget i bålhytten eller ved bord- og bænkesættene rundt omkring på området - på Hjortøgaard i shelteret 'Vingen', i bålhytten eller på bænkene ved 'Tingstedet'.

Høslet på Hjortøgaard

Institutioner og skoler i Furesø Kommune kan gratis deltage i formidlingsforløb. For institutioner og skoler fra andre kommuner koster et forløb 1.000 kr.

Det er nemt at komme til og fra Skolelandbruget. Blandt andet kører Bus 334 mellem Farum station og Birkerød station med stop meget tæt på Skolelandbruget (busstop 'Ellegård').
Hjortøgaard kommer man nemmest til på cykel: Drej til venstre ad Lejrvej ved rundkørslen i Kirke Værløse. Kør 500 m ad Lejrvej, derefter til venstre 1 km ad Sandet.

Ring gerne for nærmere info.


Sidst opdateret 25. februar 2019

» Kontakt

Skolelandbruget

Stavnsholtvej 171
3520 Farum
Tlf.: 7235 8200
E-mail: skolelandbruget@furesoe.dk

Åbningstider:

Man - fre 8.00 - 15.30

Lukket i skoleferier og på helligdage.