Topbillede Skolelandbruget

Åbent hus

Når vi holder åbent hus på Skolelandbruget er alle velkommen til, at kigge forbi og nyde den gode stemning samt hilse på alle vores dejlige dyr.

Vi har åbent hus ca. én søndag pr. måned. Her kan man besøge stedets folk og fæ, og der vil være aktiviteter, som afspejler det der sker på gården og i haven pt.

Hvis du har lyst til at besøge Skolelandbruget på andre tidspunkter, er du meget velkommen. Lågen til området er altid åben, men staldene er kun åbne, når vi er på arbejde inden for almindelig arbejdstid på hverdage. I weekender er der dyrepassere på, som kun er ansat til at klare dyrene. Derfor bedes I da blive uden for staldene.

 


Søndag d. 18. august kl. 10.00-14.00

Høstmarked - Tag familien under armen, og kom ud til Skolelandbrugets hyggelige høstmarked. Som altid fyldes markedspladsen med boder, spisesteder og underholdning.


Søndag d. 15. september kl. 11.00-14.00

Syltedag - Det er høsttid, og køkkenhaverne er fyldt med farverige, smagfulde grøntsager. Vi guider til, hvordan man ved hjælp af syltning kan konservere grøntsager og få glæde af dem de næste mange måneder. For en 10'er kan du lave dit eget lille glas, som du kan tage med dig hjem.


Søndag d. 6. oktober kl. 11.00-14.00

Børneliv i gamle dage - Hvilke pligter havde børnene i gamle dage? Hvad var pigernes opgaver, og hvad var drengenes? Kom og bliv klogere - og hink en tur med hinkestenen som i de gode gamle dage.
NB: Arrangementet foregår ved den gamle købmandsbutik Cornelen i Stavnsholt.


Søndag d. 10. november kl. 11.00-14.00

Fra Morten Bisp til Oktoberfest - I anledning af Mortens Aften slagter vi denne søndag en af vores danske landænder. Vi har desværre ikke nok ænder til, at du kan købe din Mortens Aften-and hos os, men vi har slagtet ornen Otto og lavet ham om til ølpølser. Så i ægte (forsinket) Oktoberfest-stil sælger vi ølpølser til den store guldmedalje - og hvis vi er heldige får vi overtalt et af de lokale bryghuse til at komme ud og stå for ølsalg.


Søndag d. 8. december kl. 11.00-14.00
Jul & husflid - Julen står for døren, og det er tid til de hjemmelavede julegaver. Kom forbi Skolelandbruget, og lav din egen, personlige julegave til farmor, morfar eller tante Anna.


Sidst opdateret 08. juli 2019

» Kontakt

Skolelandbruget

Stavnsholtvej 171
3520 Farum
Tlf.: 7235 8200
E-mail: skolelandbruget@furesoe.dk

Åbningstider:

Man - fre 8.00 - 15.30

Lukket i skoleferier og på helligdage.